close
Exclamation mark in bubble speech vector icon. concept os attention or warning sign. Danger information or risk info icon. Flat vector illustration isolated on white background.

Dragi clienți, parteneri, prieteni!

În ceea ce privește situația actuală, am dori să vă asigurăm că magazinul online DressYou.ro își continuă activitatea respectând pe deplin cerințele autorităților naționale și mondiale în domeniul sănătății

? În birourile și depozitele noastre, toate locurile , spațiile și suprafețele unde ne desfasuram activitatea sunt supuse dezinfectării și curățării sistemice, iar accesul vizitatorilor externi a fost suspendat. Angajații noștri continua să lucreze, îndeplinindu-și pe deplin activitățile și deservind clienții. Angajatilor, care se ocupa de manevrarea produselor, le sunt asi gurate mănuși, dezinfectant, dezinfectant de mână și măști pentru ca fiecare angajat să aibă grijă de siguranța ta.

? În timp ce sunteți acasă îndeplinind recomandările autorităților de sănătate, puteți să vă folosiți timpul pentru a răsfoi prin ofertele noastre actuale de primavara second hand si Outlet de pe www.DressYou.ro

? Momentan, livrările sunt făcute fără probleme, în funcție de programul de lucru al firmelor de curierat. Pentru confortul si linistea dumneavostra, vă recomandăm să alegeți livrarea la domiciliu . În cazul în care se efectuează modificări în sistemul de livrare, echipa noastră vă va contacta cât mai curând posibil.

? Vrem să vă informăm că programul de lucru al departamentului de asistență pentru clienți va rămâne neschimbat (8:30-17:00) având un angajat la dispoziție de luni până vineri.

? Echipa noastră vă va ajuta prin e-mail, telefon, chat și canale digitale, precum Facebook și instagram.
Experții noștri răspund rapid la întrebările dvs. și vă vor satisface dorințele în cel mai bun si avantajos mod.
Ramanem la dispozitia dumneavoastra!

Echipa DressYou.ro ❤️

DressYou

The author DressYou

Leave a Response