close
photo_2020-09-08_09-02-23

Dragi clienți,
Astăzi avem vești minunate de la DressYou.ro!
Echipa noastră nu încetează să depună eforturi de 5 ani și acum selectează pentru dvs. articolele second-hand de la mărci de renume mondial. În spiritul motto-ului companiei noastre „Îmbracă-te din cap până în picioare de bani de buzunar”, continuăm să îmbunătățim calitatea produselor oferite pe site, prețuri, reduceri, servicii și să dezvoltăm site-ul nostru web pentru a oferi posibilitatea de a face cumpărături rapid, ușor și mai plăcut.

Și vara aceasta echipa noastră a lucrat și mai mult! Suntem bucuroși să vă împărtășim știrile zilei:
Pentru noul sezon – o mare încărcare a secțiunii OUTLET din DressYou.ro!
Mai ales pentru dvs. am selectat îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii, precum și accesorii cu etichetă de la mărci populare. Am ascultat recomandările dvs. și am încărcat articole în diferite culori și marimi la un preț excelent! Am acordat o atenție specială sugestiilor pentru copii – haine noi pentru bebeluși, băieți și fete, o mare varietate de șosete, jambiere, colanți, accesorii de iarnă și pantofi drăguți vin în curând!
Ne-am gândit la doamne: jachete calde și paltoane pentru noul sezon, cămăși elegante, rochii, blugi și pantaloni casual. Pentru domni: jachete, cămăși, pantaloni, blugi la prețuri fără analog.
Cumpărați comod și cu plăcere din secțiunea OUTLET din DressYou.ro! Pentru diversitate – suntem responsabili!
Continuă să ne urmărești pentru mai multe noutați și promoții!

Vă mulțumim că ați ales DressYou.ro
Salutari,
Echipa DressYou.ro

Leave a Response